Wedding offer – 10% off all wedding packages in 2018

Finally, I truly can’t believe this time has come – 2018. The year that we get to celebrate Photographer Christin Eide´s 10th Birthday with you all. And what a way we get to celebrate, with 10% off all wedding packages in addition to 15 % on all albums just for you. It doesn’t feel that long ago that I was just dreaming of running my own photography business. I had little idea then that it would turn it into a business that would become my ‘full time’ job. Here we are ten years on, and I’m delighted to share offers and goodies for you all.

Contact

I will be travelling quite a bit in 2018, so if you would like a session while I´m already there contact me. Places to go in 2018 so far; New York, Bali, Italy and Iceland. So, if you are wondering if we are a match? Drop me a line and I will meet up with you or have a Skype meeting free of charge. Take a look at this page for full pricing packages.

Bryllups tilbud – 10 % avslag på alle bryllupspakker i 2018

Endelig, jeg kan nesten ikke tro vi er der alt – 2018. Året jeg kan feire Fotograf Christin Eide´s tiende år som fotograf i Bergen og resten av verden. Vi ønsker å gi 10 % avslag på alle bryllups pakker i tillegg til 15 % på alle album. Bryllup er helt magisk og jeg håper jeg får muligheten til å møte mange herlige par dette året. Det føles ikke så lenge siden jeg tok mot til meg og startet opp mitt eget studio, og jeg kunne aldri forestilt meg at dette ville bli en fulltids jobb fra dag 1. Dette har jeg alle mine fantastiske kunder å takke for!!! Så, 10 år etter står jeg her og vil gi noe tilbake. Flere tilbud i andre kategorier vil følge på.

Kontakt

Jeg kommer til å reise en del i 2018, så hvis du ønsker å benytte deg av mine tjenester mens jeg likevel er der, ta kontakt. Reiseprogram for 2018 så langt; New York, Bali, Italia og Island. Lurer du på om jeg er fotografen for dere? Send meg en mail og jeg tar gjerne et uforpliktende møte med dere. Ta en titt på denne siden for full prisliste.

Comments
Add Your Comment

CLOSE MENU